MagyarBrands díj kiváló üzleti márka kategóriában

2021. 01. 21. / Kategória: hír

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Nagy öröm számunkra, hogy Magyarország meghatározó építőanyag kereskedelmi hálózataként immáron tizedik alkalommal nyerhettük el ezt a fontos elismerést!

Hiszünk abban, hogy ma már nem elég pusztán jó termékeket gyártani vagy jó szolgáltatást nyújtani, szükséges az etikus vállalati magatartás, transzparencia és elengedhetetlen a fogyasztók partnerként való kezelése is.

Az újHÁZ Centrum több mint 20 éve partner az otthonteremtésben. Az elmúlt évek alatt több ezer felépített és felújított otthon létrehozásában nyújtottunk szakértő segítséget. Számunkra fontos, hogy vásárlóink életében megbízható, biztos pont legyünk, de ugyanezt képviseljük partereink felé is ­– meghatározó piaci szereplőként is felelős vállalatként működünk Magyarországon, ezért a díj ismételt elnyerése egy nagyon fontos visszaigazolás számunkra, és bízunk benne, hogy tovább erősíti a kapcsolatot vásárlóinkkal, partnereinkkel egyaránt. Köszönjük!

További információ: www.magyarbrands.hu

Pályázat

Pályázat