Webépker

Múlt

Építőanyag kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásunk 1990-ben kezdte meg tevékenységét, az eltelt évtizedek alatt a Dél-Dunántúl egyik legnagyobb építőanyag kis- és nagykereskedőjévé fejlődött.


Jelen

A Webépker Kft. a magyar tulajdonú, piacvezető, országos építőanyag-kereskedelmi hálózat, az újHáz Centrum tagjaként, megbízható munkaadóként, a társadalmi és gazdasági fejlődés mellett elkötelezett szervezetként, a megbízhatóság, stabilitás, tisztesség, szakértelem, minőség, fejlődés jegyében vevői, partnerei számára ügyfélközpontúságot, szakértelmet, személyre szabott szolgáltatásokat, munkatársainak stabil, jövőképpel rendelkező, előmenetelt lehetővé tevő, egyéni célok megvalósítását elősegítő munkahelyet biztosít.


Jövő

Innovációs tevékenység, az aktív-, passzív-, autonóm-, ökoházak technológiájának terjesztése az új- és a felújítandó épületeknél. A megújuló energiák (napelem, napkollektor, biomassza) népszerűsítése.

Cég információk

Központ:

Kaposszekcső, Liget ltp. 10.

Levelezési cím:

7202 Dombóvár, Pf. 13.

telefon

06-74/814-700

weblap

https://webepker.hu

e-mail

webepker@webepker.hu

Facebook

https://www.facebook.com/webepker

Adószám

11292221-2-17

Cégjegyékszám:

17-09-002844

 

Építési anyagok teljes kínálatával – jelentős telepi készletünkből – is várjuk. Szezonálisan tüzelőanyag is megtalálható kínálatunkból. Egyedi termékekre megrendelést veszünk fel, rövid szállítási határidővel.

Pályázat

Pályázat